Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Risky Business

Risky Business

15/09/2016 | Flixfilm

Risky Business på Netflix

Produktionsår: 1983
Genre: Comedy, Crime, Drama
Instruktion: Paul Brickman
Skuespillere: Tom Cruise, Rebecca De Mornay, Joe Pantoliano
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da hans forældre rejser på ferie, går teenageren Joel amok og roder sig ud i det ene problem efter det andet i et desperat forsøg på at tjene masser af penge i en fart.

Risky Business havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Risky Business på YouTube.Se Risky Business på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Risky Business ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Risky Business stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Risky Business, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Risky Business er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar