Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Risky Business

Risky Business

15/09/2016 | Flixfilm

Se Risky Business på Netflix

Indspilningsår: 1983
Genre: Comedy, Crime, Drama, Romance
Instruktør: Paul Brickman
Skuespillere: Tom Cruise, Rebecca De Mornay, Joe Pantoliano, Richard Masur
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: Da hans forældre rejser på ferie, går teenageren Joel amok og roder sig ud i det ene problem efter det andet i et desperat forsøg på at tjene masser af penge i en fart.


Se Risky Business på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRisky Business havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Risky Business ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Risky Business herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Risky Business er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Risky Business stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar