Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Risqué Business: Taiwan

Risqué Business: Taiwan

29/08/2023 | Flixfilm

Risqué Business: Taiwan på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Shin Dong-youp og Sung Si-kyung tager på en munter rejse til Taiwan for at få en dybere forståelse for landets sexkultur og -erhverv.Se Risqué Business: Taiwan på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Risqué Business: Taiwan (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Risqué Business: Taiwan på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Risqué Business: Taiwan (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Risqué Business: Taiwan (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Risqué Business: Taiwan, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Risqué Business: Taiwan er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar