Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Risto Räppääjä ja liukas Lennart

Risto Räppääjä ja liukas Lennart

04/10/2015 | Ingen kommentarer

Se Risto Räppääjä ja liukas Lennart på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En gammelklog 10-årig dreng er ulykkelig, og hans tante beslutter, at han har brug for en faderfigur. Deres hemmelighedsfulde, elskovssyge nabo søger jobbet.


Se Risto Räppääjä ja liukas Lennart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Risto Räppääjä ja liukas Lennart havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Risto Räppääjä ja liukas Lennart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Risto Räppääjä ja liukas Lennart herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Risto Räppääjä ja liukas Lennart er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Risto Räppääjä ja liukas Lennart stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar