Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Risto Räppääjä ja liukas Lennart

Risto Räppääjä ja liukas Lennart

04/10/2015 | Flixfilm

Se Risto Räppääjä ja liukas Lennart på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En gammelklog 10-årig dreng er ulykkelig, og hans tante beslutter, at han har brug for en faderfigur. Deres hemmelighedsfulde, elskovssyge nabo søger jobbet.


Se Risto Räppääjä ja liukas Lennart på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRisto Räppääjä ja liukas Lennart havde premiere på Netflix Danmark den 4. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Risto Räppääjä ja liukas Lennart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Risto Räppääjä ja liukas Lennart herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Risto Räppääjä ja liukas Lennart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Risto Räppääjä ja liukas Lennart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar