Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rita La Figlia Americana

Rita La Figlia Americana

12/05/2021 | Flixfilm

Rita La Figlia Americana på Netflix

Produktionsår: 1965
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Piero Vivarelli
Skuespillere: Totò, Rita Pavone, Fabrizio Capucci
Spilletid: 101 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En italiensk rigmand med passion for klassisk musik ønsker at gøre sin adoptivdatter til en berømt pianist, men opdager, at de har vidt forskellig smag.Se Rita La Figlia Americana på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rita La Figlia Americana havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rita La Figlia Americana på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rita La Figlia Americana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rita La Figlia Americana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rita La Figlia Americana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rita La Figlia Americana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar