Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rita La Figlia Americana

Rita La Figlia Americana

12/05/2021 | Flixfilm

Se Rita La Figlia Americana på Netflix

Produktionsår: 1965
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Piero Vivarelli
Skuespillere: Totò, Rita Pavone, Fabrizio Capucci
Spilletid: 101 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 4.7

Handling: En italiensk rigmand med passion for klassisk musik ønsker at gøre sin adoptivdatter til en berømt pianist, men opdager, at de har vidt forskellig smag.

Rita La Figlia Americana havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rita La Figlia Americana på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rita La Figlia Americana ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rita La Figlia Americana stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rita La Figlia Americana, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rita La Figlia Americana er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar