Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rita la Zanzara

Rita la Zanzara

12/05/2021 | Flixfilm

Rita la Zanzara på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den livlige Rita forelsker sig i sin musiklærer på kostskolen og kaster sig ud i alle mulige krumspring for at tiltrække hans opmærksomhed.

Rita la Zanzara havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rita la Zanzara på YouTube.Se Rita la Zanzara på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rita la Zanzara ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rita la Zanzara stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rita la Zanzara, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rita la Zanzara er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar