Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Rita sæson 3 på Netflix 15. juni

Rita sæson 3 på Netflix 15. juni

29/05/2015 | Flixfilm

rita sæson 3 netflixTredje sæson af den danske tv-serie Rita om den politisk ukorrekte skolelærer får premiere på Netflix Danmark d. 15. juni. Hele sæson 3 vil kunne ses med det samme, hvilket dermed betyder, at alle afsnit af Rita vil være tilgængelige på streamingtjenesten Netflix.

Sæson 3 fortsætter historien om skolelæreren Rita Madsen (Mille Dinesen), der er uafhængig, åbenhjertig og elsket af sine elever, men som stadig har udfordringer, når som stadig mangler at blive helt voksen på privatfronten.

Den nye sæson er resultatet af et samarbejde mellem Netflix og TV2, der begge har været med til at finansiere serien og Rita er dermed den første danske serie, som Netflix er involveret i. Det er dog sandsynligvis ikke den sidste, da Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, tidligere har udtalt, at Danmark er verdensberømt for store tv-dramaer og streamingtjenesten er meget interesseret i de bedste tv-serier fra hele verden.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Gunpowder Milkshake'

Hvorvidt Netflix og TV2 vil lave endnu en sæson af Rita er der ingen meldinger om, men TV2s dramachef Katrine Vogelsang har udtalt, at de er meget interesseret i en sæson 4.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se Rita sæson 3 på Netflix Danmark fra d. 15. juni. Sæson 1 og 2 kan ses allerede i dag.    Skriv kommentar