Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Rita’ sæson 5 kommer snart på Netflix

‘Rita’ sæson 5 kommer snart på Netflix

09/10/2020 | Flixfilm

Rita saeson 5 kommer snart paa NetflixNetflix har netop meddelt, at femte sæson af den danske komedieserie ‘Rita’ får premiere på streamingtjenesten de 30. oktober.

Se en trailer til ‘Rita’ sæson 5 nederst i artiklen.

Netflix har været med til finansiere komedieserien om den enlige mor og folkeskolelærer af samme navn siden tredje sæson, som blev muliggjort af et økonomisk samarbejde mellem blandt andre TV2 og Netflix.

Samarbejdet kulminerede i 2019 da de to tv-mastodonter kunne afsløre, at femte sæson var under udvikling. Den blev færdig tidligere på året hvor den blev vist på TV2, mens det nu er blevet Netflix tur til at streame den nye sæson.

Udover Mille Dinesen i rollen som den politisk ukorrekte lærer Rita Madsen, byder serien på andre velkendte skuespillere som Lise Baastrup (Hjørdis), Ellen Hillingsø (Helle), Carsten Bjørnlund (Rasmus), Peter Gantzler (Niels) og Nikolaj Groth (Jeppe).

LÆS OGSÅ:   Netflix laver 'Peaky Blinders'-film med Cillian Murphy

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Rita’ tonede første gang frem i sin ternede skjorte, cowboybukser og lange støvler i 2012 og blev sidst set i 2017, hvor sæson fire rullede over skærmen.

Om samarbejde med TV2 og ‘Rita’ udtaler ed Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix;

“En vigtig del af vores mission er at udvælge de bedste tv-serier fra hele verden og gøre dem tilgængelige for vores seere på verdensplan. Danmark er verdensberømt for store tv-dramaer, og Rita er elsket af mange Netflix-medlemmer.”

Se ‘Rita’ på Netflix Danmark. Sæson 5 kan ses fra den 30. oktober.
Skriv kommentar