Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rita

30/10/2020 | Flixfilm

Se Rita på Netflix

Indspilningsår: 2012–2020
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mille Dinesen, Lise Baastrup, Nikolaj Groth, Carsten Bjørnlund
Spilletid: 40 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Rita er uforudsigelig, upassende, upædagogisk og politisk ukorrekt. Ikke det nemmeste i verden, når nu man er skolelærer.

Rita (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rita på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rita (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rita (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rita, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rita er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Rita

  1. Mia - kl. 16:10, 03-05-2015:

    Hay Netflix
    Tænkte på hvornår at Rita sæson 3 bliver tilgængelig 🙂

  2. Martin - kl. 22:51, 04-08-2015:

    Nouvse! Hvornår bliver vores yndligelærinde å få se på dætamaskinen. Jeg taler selvfølgeligt om Rita, hvem der ellers.

    Skriv kommentar