Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rita

16/01/2018 | Flixfilm

Se Rita på Netflix

Indspilningsår: 2012–
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Lise Baastrup, Mille Dinesen, Nikolaj Groth, Carsten Bjørnlund
Spilletid: 40 min
Land: Denmark
Sprog: Danish
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Rita er uforudsigelig, upassende, upædagogisk og politisk ukorrekt. Ikke det nemmeste i verden, når nu man er skolelærer.


Se Rita på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRita (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 16. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rita (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rita herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rita er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rita (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Rita

  1. Mia - kl. 16:10, 03-05-2015:

    Hay Netflix
    Tænkte på hvornår at Rita sæson 3 bliver tilgængelig 🙂

  2. Martin - kl. 22:51, 04-08-2015:

    Nouvse! Hvornår bliver vores yndligelærinde å få se på dætamaskinen. Jeg taler selvfølgeligt om Rita, hvem der ellers.

    Skriv kommentar