Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ritratti di Surf

Ritratti di Surf

27/06/2022 | Flixfilm

Ritratti di Surf på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary, Action
Instruktion: Luca Merli
Skuespillere: Ricky Brotini, Amanda Chinchelli, Oliver Parker
Spilletid: 69 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: N/A

Handling: Kast dig ud i den italienske surferkultur, når lokale mestre, lovende nye stjerner og amatører fortæller om deres livsstil, yndlingssport og kærligheden til den.

Ritratti di Surf havde premiere på Netflix Danmark den 27. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ritratti di Surf på YouTube.Se Ritratti di Surf på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ritratti di Surf ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ritratti di Surf stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ritratti di Surf, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ritratti di Surf er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar