Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

River

18/11/2015 | Flixfilm

River på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Stellan Skarsgård, Nicola Walker, Adeel Akhtar
Spilletid: 41S min
Land: United Kingdom
Sprog: English, Arabic, Swedish, Romanian, French
IMDb-karakter: 8.0

Handling: John River er en genial efterforsker, men han er fanget af sit eget sind mellem de levende og de døde.Se River på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

River havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til River på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om River ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at River stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame River, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til River er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til River

  1. Henrik - kl. 10:02, 18-11-2015:

    Jeres info om filmen er fra Mystic River.

  2. Flixfilm - kl. 10:26, 18-11-2015:

    Hej Henrik,

    Du har ret. Oplysningerne bliver hentet automatisk og da Mystic Ricer er en kendt og gammel film kommer den sikkert først i rækken. Prøv at vente et par dage så skulle oplysningerne gerne passe til serien River.

Skriv kommentar