Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

River

18/11/2015 | Flixfilm

Se River på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Stellan Skarsgård, Nicola Walker, Lesley Manville, Eddie Marsan
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English, Arabic, Swedish, Romanian, French
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: John River er en genial efterforsker, men han er fanget af sit eget sind mellem de levende og de døde.


Se River på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRiver havde premiere på Netflix Danmark den 18. november, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om River ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til River herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til River er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at River stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til River

  1. Henrik - kl. 10:02, 18-11-2015:

    Jeres info om filmen er fra Mystic River.

  2. Flixfilm - kl. 10:26, 18-11-2015:

    Hej Henrik,

    Du har ret. Oplysningerne bliver hentet automatisk og da Mystic Ricer er en kendt og gammel film kommer den sikkert først i rækken. Prøv at vente et par dage så skulle oplysningerne gerne passe til serien River.

    Skriv kommentar