Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Riverdance: The Animated Adventure

Riverdance: The Animated Adventure

14/01/2022 | Flixfilm

Riverdance: The Animated Adventure på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Eamonn Butler, Dave Rosenbaum
Skuespillere: Pierce Brosnan, Sam Hardy, Hannah Herman
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom, Ireland, Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Efter et sørgeligt tab lærer irske Keegan og hans spanske ven Moya at danse sig gennem farer og fortvivlelse med en magisk flok åndshjorte.Se Riverdance: The Animated Adventure på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Riverdance: The Animated Adventure havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Riverdance: The Animated Adventure på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Riverdance: The Animated Adventure ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Riverdance: The Animated Adventure stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Riverdance: The Animated Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Riverdance: The Animated Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar