Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » River’s Edge

River’s Edge

01/03/2019 | Flixfilm

River’s Edge på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Short, Drama
Instruktion: Dan Harth
Skuespillere: Nick Boxall, Maddison Cash, Adam English
Spilletid: 16 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: High school-eleven Haruna bliver venner med enspænderen Yamada og trækkes ind i det indviklede forhold mellem ham, en model og den pige, der elsker ham.

River’s Edge havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til River’s Edge på YouTube.Se River’s Edge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om River’s Edge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at River’s Edge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame River’s Edge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til River’s Edge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar