Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Road Games

Road Games

15/11/2016 | Flixfilm

Road Games på Netflix

Produktionsår: 1981
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Richard Franklin
Skuespillere: Stacy Keach, Jamie Lee Curtis, Marion Edward
Spilletid: 101 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Jack og Véronique blaffer sig igennem landdistrikterne i Frankrig og tager imod et ældre pars invitation til at overnatte. Men nogen skjuler en dødbringende hemmelighed.

Road Games havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Road Games på YouTube.Se Road Games på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Road Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Road Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Road Games, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Road Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar