Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Road Games

Road Games

15/11/2016 | Flixfilm

Se Road Games på Netflix

Indspilningsår: 1981
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: Richard Franklin
Skuespillere: Stacy Keach, Jamie Lee Curtis, Marion Edward, Grant Page
Spilletid: 101 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Jack og Véronique blaffer sig igennem landdistrikterne i Frankrig og tager imod et ældre pars invitation til at overnatte. Men nogen skjuler en dødbringende hemmelighed.


Se Road Games på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRoad Games havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Road Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Road Games herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Road Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Road Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar