Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Road House

Road House

06/02/2014 | Flixfilm

Se Road House på Netflix

Indspilningsår: 1989
Genre: Action, Thriller
Instruktør: Rowdy Herrington
Skuespillere: Patrick Swayze, Kelly Lynch, Sam Elliott, Ben Gazzara
Spilletid: 114 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Dalton har en kandidatgrad i filosofi, og så er han også udsmider. Da Dalton bliver hyret til at rydde op i en populær bar, sættes hans temperament på prøve.


Se Road House på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRoad House havde premiere på Netflix Danmark den 6. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Road House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Road House herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Road House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Road House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar