Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Road to Perdition

Road to Perdition

01/02/2014 | Flixfilm

Se Road to Perdition på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Sam Mendes
Skuespillere: Tyler Hoechlin, Rob Maxey, Liam Aiken, Jennifer Jason Leigh
Spilletid: 117 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Da hans kone og søn myrdes, flygter en lejemorder i depressionstidens USA sammen med sin overlevende søn for at hævne sig på den mand, der gjorde ham uret.


Se Road to Perdition på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRoad to Perdition havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Road to Perdition ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Road to Perdition herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Road to Perdition er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Road to Perdition stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar