Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Road to Roma

Road to Roma

11/02/2020 | Flixfilm

Se Road to Roma på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Andres Clariond, Gabriel Nuncio
Skuespillere: Yalitza Aparicio, Odín Ayala, Eugenio Caballero
Spilletid: 72 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish, Mixtec
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Instruktøren Alfonso Cuarón tænker over de barndomsminder, historiske detaljer og kreative valg, der ligger bag hans Oscar-vindende film Roma.

Road to Roma havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Road to Roma på YouTube.Se Road to Roma på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Road to Roma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Road to Roma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Road to Roma, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Road to Roma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar