Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Road to Roma

Road to Roma

11/02/2020 | Flixfilm

Se Road to Roma på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktør: Andres Clariond(co-director), Gabriel Nuncio(co-director)
Skuespillere: Odín Ayala, Alfonso Cuarón
Spilletid: 72 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: Instruktøren Alfonso Cuarón tænker over de barndomsminder, historiske detaljer og kreative valg, der ligger bag hans Oscar-vindende film Roma.


Se Road to Roma på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRoad to Roma havde premiere på Netflix Danmark den 11. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Road to Roma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Road to Roma herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Road to Roma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Road to Roma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar