Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Road to Yesterday

Road to Yesterday

01/07/2016 | Flixfilm

Se Road to Yesterday på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Ishaya Bako
Skuespillere: Genevieve Nnaji, Oris Erhuero, Chioma Omeruah, Baaj Adebule
Spilletid: 91 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Med et skrantende ægteskab forsøger Victoria og Izu at finde gnisten på vej til en familiebegravelse, men afsløringer af undertrykte hemmeligheder truer harmonien.

Road to Yesterday havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Road to Yesterday på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Road to Yesterday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Road to Yesterday stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Road to Yesterday, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Road to Yesterday er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar