Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Road to Yesterday

Road to Yesterday

01/07/2016 | Ingen kommentarer

Se Road to Yesterday på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Ishaya Bako
Skuespillere: Genevieve Nnaji, Oris Erhuero, Chioma Omeruah, Baaj Adebule
Spilletid: 91 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Med et skrantende ægteskab forsøger Victoria og Izu at finde gnisten på vej til en familiebegravelse, men afsløringer af undertrykte hemmeligheder truer harmonien.


Se Road to Yesterday på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Road to Yesterday havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Road to Yesterday ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Road to Yesterday herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Road to Yesterday er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Road to Yesterday stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar