Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Road Trip: Beer Pong

Road Trip: Beer Pong

02/09/2015 | Ingen kommentarer

Se Road Trip: Beer Pong på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktør: Steve Rash
Skuespillere: DJ Qualls, Mary Cobb, Rhoda Griffis, Preston Jones
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Resumé: Da tre studiekammerater tager på tur for at deltage i en øldrikningskonkurrence udvikler deres rejse sig til en vanvittig odyssé.


Se Road Trip: Beer Pong på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Road Trip: Beer Pong havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Road Trip: Beer Pong ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Road Trip: Beer Pong herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Road Trip: Beer Pong er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Road Trip: Beer Pong stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar