Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Road Trip: Beer Pong

Road Trip: Beer Pong

02/09/2015 | Flixfilm

Se Road Trip: Beer Pong på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy
Instruktør: Steve Rash
Skuespillere: DJ Qualls, Mary Cobb, Rhoda Griffis, Preston Jones
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Da tre studiekammerater tager på tur for at deltage i en øldrikningskonkurrence udvikler deres rejse sig til en vanvittig odyssé.


Se Road Trip: Beer Pong på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRoad Trip: Beer Pong havde premiere på Netflix Danmark den 2. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Road Trip: Beer Pong ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Road Trip: Beer Pong herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Road Trip: Beer Pong er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Road Trip: Beer Pong stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar