Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids

Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids

11/08/2020 | Flixfilm

Se Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Tyler Spindel
Skuespillere: Elle King, Rob Schneider
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Den tidligere Saturday Night Live-stjerne Rob Schneider er tilbage på scenen, hvor han fortæller om livet, kærligheden og dinsaourdrømme i denne standup-special.


Se Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids havde premiere på Netflix Danmark den 11. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar