Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Robbie Williams-dokumentar på Netflix: En rå og ærlig fortælling

Robbie Williams-dokumentar på Netflix: En rå og ærlig fortælling

06/10/2023 | Flixfilm

Sidste år kunne Netflix afsløre, at de var på vej med en dokumentarserie om den engelske musiker og entertainer Robbie Williams.

Dokumentarserien, som er på 4 episoder har endnu ikke fået premieredato, men Netflix kan nu løfte sløret for første teaser, som kan ses nederst i artiklen.

‘Robbie Williams’ som slet og ret er titlen på dokumentaren, beskrives som rå, ærlig samt ægte, og viser verden, som den ses af Storbritanniens største solokunstner nogensinde, Robbie Williams.

Klip og billeder fra hundredvis af timers intime og aldrig tidligere viste optagelser fra hans personlige arkiv over 30 år samlet af et anmelderrost filmhold med blandt andre instruktøren Joe Pearlman (‘Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts’).

Artiklen fortsætter under annoncen

I teaseren, som netop er blevet frigivet, spørger nogen uden for kameraet den engelske musikstjerne; “Er du klar?”. “Nah,” svarer Williams. “Jeg ville egentlig ønske, at jeg lavede noget andet (end at være musiker…).”

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

Dokumentaren kommer i forbindelse med Robbie Williams 25-års jubilæum for sin solokarriere og giver den definitive fortælling om hans vej til berømmelse og stjernestatus (og alle de op- og nedture samt medieopmærksomheden, der følger med).

Robbie Williams var fra 1989 til 1995 medlem af popgruppen ‘Take That’, som høstede stor succes, men det var først da Williams gik solo at han får alvor blev rig og berømt.

‘Robbie Williams’ kommer snart på Netflix Danmark.
Skriv kommentar