Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robbing Mussolini

Robbing Mussolini

26/10/2022 | Flixfilm

Robbing Mussolini på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Renato De Maria
Skuespillere: Pietro Castellitto, Matilda De Angelis, Tommaso Ragno
Spilletid: 90 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 5.4

Handling: I slutningen af 2. verdenskrig udtænker en gruppe modstandsfolk en umulig plan: De vil stjæle Mussolinis skat fra fascisternes hovedkvarter i Milano.

Robbing Mussolini havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Robbing Mussolini på YouTube.Se Robbing Mussolini på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Robbing Mussolini ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robbing Mussolini stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Robbing Mussolini, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Robbing Mussolini er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar