Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robert and the Toymaker

Robert and the Toymaker

30/04/2022 | Flixfilm

Robert and the Toymaker på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Horror
Instruktion: Andrew Jones
Skuespillere: Lee Bane, Erick Hayden, Jo Weil
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.4

Handling: I Tyskland under 2. verdenskrig forsøger en legetøjsmager at forhindre, at en magisk bog, som kan vække ting til live, ikke bliver fundet af nazisterne.

Robert and the Toymaker havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Robert and the Toymaker på YouTube.Se Robert and the Toymaker på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Robert and the Toymaker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robert and the Toymaker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Robert and the Toymaker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Robert and the Toymaker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar