Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Robert De Niro og John Boyega i ny Netflix-krimi ‘The Formula’

Robert De Niro og John Boyega i ny Netflix-krimi ‘The Formula’

26/01/2021 | Flixfilm

Robert De Niro the formula netflixDen amerikanske skuespiller Robert De Niro er klar til atter at samarbejde med Netflix efter hovedrollen i Martin Scorsese eksklusive ‘The Irishman‘ fra 2019.

I selskab med John Boyega (‘Star Wars’) vil de to medvirke i motorsports-krimifilmen ‘The Formula’ af Gerard McMurray (‘The First Purge’, ‘Burning Sands’).

Det oplyser streamingtjenesten Netflix i en pressemeddelelse.

‘The Formula’, som McMurray også er manuskriptforfatter på, handler om en formidabel international F1-kører (Boyega) fra Detroit, der bliver tvunget til at agere flugtchauffør for at redde sin sparsomme tilbageværende familie (De Niro), der gamle forbindelser til mafiaen.

Filmen produceres af Jane Rosenthal, Robert De Niro, Berry Welsh og McMurray.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skuespilleren John Boyega har endnu ikke medvirket i en Netflix-film, men i dette øjeblik er skuespilleren i gang med optagelserne til thrilleren ‘Rebel Ridge’, som er instrueret af Jeremy Saulnier. Filmen forventes at få premiere på Netflix Danmark senere i 2021.

LÆS OGSÅ:   Den paranormale 'Dead Boy Detectives' får første trailer

Samtidig indgik Boyega sidste år en eksklusivaftale med Netflix om at være med til at udvide streamingtjenestens udbud af film og serier på andet sprog en engelsk, heriblandt historier og mytologier fra Afrika – nærmere bestemt Øst- og Vestafrika.

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Formula’ forventes at være klar til streaming.
Skriv kommentar