Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Robert Downey Jr. står bag postapokalyptisk Netflix-serie ‘Sweet Tooth’

Robert Downey Jr. står bag postapokalyptisk Netflix-serie ‘Sweet Tooth’

11/05/2021 | Flixfilm

post apokalyptisk sweet tooth netflixStreamingtjenesten Netflix har løftet sløret for den kommende og fantasifulde serie ‘Sweet Tooth’, der er baseret på den populære tegneserie fra DC Comics og produceret af ægteparret Susan Downey og Robert Downey Jr.

Se teaser nederst i artiklen.

Serien ‘Sweet Tooth’ – som også kendes som ‘Mad Max møder Bambi’ – er et postapokalyptisk eventyr om en dreng (Christian Convery), der er halvt rådyr, og en omstrejfende enspænder, som drager ud på en usædvanlig rejse.

Det vides ikke hvorfor børn fødes som halvt menneske og halvt dyr, men mange mennesker frygter og jager dem. Det kan have noget at gøre med den virus, der ramte verden for 10 år siden.

LÆS OGSÅ   Tobias Lindholms 'The Good Nurse' får vild start

Artiklen fortsætter under annoncen

Gennem seriens 8 afsnit møder de to rejsende en masse uventede allierede og fjender, og drengen finder hurtigt ud af at den frodige, farlige verden uden for skoven er mere kompleks end han nogensinde kunne have forestillet sig.

På rollelisten finder man blandt andet Nonso Anozie (‘Artemis Fowl’), Adeel Akhtar (‘Murder Mystery‘), Will Forte (‘The Last Man on Earth’) Dania Ramirez (‘Jumanji: The Next Level’) og Neil Sandilands (‘The Flash’).

‘Sweet Tooth’ har premiere på Netflix Danmark 4. juni 2021.Skriv kommentar