Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robert Reborn

Robert Reborn

06/04/2022 | Flixfilm

Robert Reborn på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror
Instruktion: Andrew Jones
Skuespillere: Rahel Kapsaski, Lee Bane, David Lenik
Spilletid: 85 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 2.7

Handling: Da en legetøjsmager bliver kidnappet af KGB og sat ombord på et fly til Moskva, slipper dukken Robert og hans venner helvede løs for at slippe ham fri.

Robert Reborn havde premiere på Netflix Danmark den 6. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Robert Reborn på YouTube.Se Robert Reborn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Robert Reborn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robert Reborn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Robert Reborn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Robert Reborn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar