Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robin Hood

Robin Hood

01/09/2020 | Flixfilm

Se Robin Hood på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Drama, Thriller
Instruktør: Otto Bathurst
Skuespillere: Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Eve Hewson
Spilletid: 116 min
Land: USA, Hong Kong, Croatia, France, Hungary
Sprog: English, Arabic
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En krigstræt tyv foregiver at være en frivol playboy, mens han hemmeligt leder en opstand mod den onde sherif af Nottingham.


Se Robin Hood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Robin Hood havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Robin Hood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Robin Hood:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Robin Hood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robin Hood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar