Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robin Hood: Men in Tights

Robin Hood: Men in Tights

30/11/2021 | Flixfilm

Robin Hood: Men in Tights på Netflix

Produktionsår: 1993
Genre: Adventure, Comedy, Musical
Instruktion: Mel Brooks
Skuespillere: Cary Elwes, Richard Lewis, Roger Rees
Spilletid: 104 min
Land: France, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: I Mel Brooks' skøre genfortælling af det klassiske eventyr, undertrykker Prins John sit folk, mens Robin Hood stjæler fra de rige og giver til de fattige.Se Robin Hood: Men in Tights på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Robin Hood: Men in Tights (Robin Hood: Helte i strømpebukser) havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Robin Hood: Men in Tights på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Robin Hood: Men in Tights (Robin Hood: Helte i strømpebukser) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robin Hood: Men in Tights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Robin Hood: Men in Tights, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Robin Hood: Men in Tights (Robin Hood: Helte i strømpebukser) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar