Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robin Hood: Men in Tights

Robin Hood: Men in Tights

01/02/2019 | Ingen kommentarer

Se Robin Hood: Men in Tights på Netflix

Indspilningsår: 1993
Genre: Adventure, Comedy, Musical, Romance
Instruktør: Mel Brooks
Skuespillere: Cary Elwes, Richard Lewis, Roger Rees, Amy Yasbeck
Spilletid: 104 min
Land: France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: I Mel Brooks' skøre genfortælling af det klassiske eventyr, undertrykker Prins John sit folk, mens Robin Hood stjæler fra de rige og giver til de fattige.


Se Robin Hood: Men in Tights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Robin Hood: Men in Tights (Robin Hood: Helte i strømpebukser) havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Robin Hood: Men in Tights (Robin Hood: Helte i strømpebukser) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Robin Hood: Men in Tights herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Robin Hood: Men in Tights (Robin Hood: Helte i strømpebukser) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robin Hood: Men in Tights stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar