Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robin Hood

Robin Hood

01/04/2018 | Flixfilm

Se Robin Hood på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Drama, History
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Russell Crowe, Cate Blanchett, Max von Sydow, William Hurt
Spilletid: 140 min
Land: USA, UK
Sprog: English, French, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: I denne dyre filmatisering støder soldaten Robin på den døende Robert of Loxley og lover at returnere hans sværd til hans familie i Nottingham.


Se Robin Hood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRobin Hood havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Robin Hood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Robin Hood herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Robin Hood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robin Hood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar