Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robin Hood

Robin Hood

01/01/2021 | Flixfilm

Robin Hood på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: Ridley Scott
Skuespillere: Russell Crowe, Cate Blanchett, Matthew Macfadyen
Spilletid: 140 min
Land: United States, United Kingdom
Sprog: English, French, Ukrainian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: I denne dyre filmatisering støder soldaten Robin på den døende Robert of Loxley og lover at returnere hans sværd til hans familie i Nottingham.

Robin Hood havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Robin Hood på YouTube.Se Robin Hood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Robin Hood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robin Hood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Robin Hood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Robin Hood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar