Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robin Robin

Robin Robin

24/11/2021 | Flixfilm

Robin Robin på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Short, Adventure
Instruktion: Daniel Ojari, Michael Please
Skuespillere: Bronte Carmichael, Richard E. Grant, Gillian Anderson
Spilletid: 32 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En frisk ung rødkælk, der er vokset op hos en musefamilie, håber inderligt, at en julestjerne kan opfylde hendes ønske om at lære at flyve og finde ud af, hvem hun er.

Robin Robin havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Robin Robin på YouTube.Se Robin Robin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Robin Robin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robin Robin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Robin Robin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Robin Robin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar