Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robin Robin

Robin Robin

24/11/2021 | Flixfilm

Se Robin Robin på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Animation, Short
Instruktion: Daniel Ojari, Michael Please
Skuespillere: Bronte Carmichael
Spilletid: N/A
Land: UK
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: En frisk ung rødkælk, der er vokset op hos en musefamilie, håber inderligt, at en julestjerne kan opfylde hendes ønske om at lære at flyve og finde ud af, hvem hun er.

Robin Robin havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Robin Robin på YouTube.Se Robin Robin på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Robin Robin ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robin Robin stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Robin Robin, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Robin Robin er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar