Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

01/11/2014 | Flixfilm

Robinson Crusoe på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Adventure, Drama
Instruktion: Rod Hardy, George Miller
Skuespillere: Pierce Brosnan, William Takaku, Polly Walker
Spilletid: 105 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Efter at have dræbt en mand i en duel om en kvinde flygter Robinson Crusoe fra sit hjemland på et handelsskib og ender med at strande på en uudforsket ø.

Robinson Crusoe havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Robinson Crusoe på YouTube.Se Robinson Crusoe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Robinson Crusoe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robinson Crusoe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Robinson Crusoe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Robinson Crusoe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar