Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robinson Crusoe

Robinson Crusoe

01/11/2014 | Flixfilm

Se Robinson Crusoe på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Adventure, Drama
Instruktør: Rod Hardy, George Miller
Skuespillere: Pierce Brosnan, William Takaku, Polly Walker, Ian Hart
Spilletid: 105 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Efter at have dræbt en mand i en duel om en kvinde flygter Robinson Crusoe fra sit hjemland på et handelsskib og ender med at strande på en uudforsket ø.


Se Robinson Crusoe på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRobinson Crusoe havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Robinson Crusoe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Robinson Crusoe herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Robinson Crusoe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robinson Crusoe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar