Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Robinson et le triporteur

Robinson et le triporteur

08/03/2022 | Flixfilm

Robinson et le triporteur på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne efterfølger til Skør i bolden forsøger Antoine at imponere sin udkårnes far ved at rejse verden rundt på sin trehjulede cykel, men strander på en ø.

Robinson et le triporteur havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Robinson et le triporteur på YouTube.Se Robinson et le triporteur på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Robinson et le triporteur ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robinson et le triporteur stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Robinson et le triporteur, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Robinson et le triporteur er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar