Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Robotapokalypsen er en realitet i ‘The Mitchells vs. The Machines’

Robotapokalypsen er en realitet i ‘The Mitchells vs. The Machines’

05/04/2021 | Flixfilm

Mitchells Machines netflix filmEn sær og dysfunktionel families bilrejse bliver vendt på hovedet, da de pludselig befinder sig midt i en robotapokalypse – og nu bliver menneskehedens mest usandsynlige sidste håb!

Det sker i ‘The Mitchells vs. The Machines’ – med den danske titel ‘Familien Mitchell mod maskinerne’, som har premiere på Netflix i slutningen af april.

Se en trailer til animationsfilmen, som er instrueret af Michael Rianda (‘Gravity Falls’) og produceret af Oscar-vinderne Phil Lord og Chris Miller (‘The Lego Movie’, ‘Spider-Man: Into the Spider-Verse’), nederst i artiklen.

Netflix købte streaming-rettighederne til ‘The Mitchells vs. The Machines’ af Sony i begyndelsen af 2021, da Covid-19 satte en stopper for den planlagte biografpremiere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten skulle have betalt i omegn af $110 millioner for filmen med den stjernespækkede rollebesætning, hvor stemmerne i den engelske version varetages af Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Beck Bennett, Fred Armisen, Eric Andre, Chrissy Teigen, John Legend og Oscar-vinderen Olivia Colman.

LÆS OGSÅ   Se trailer til det fantasifulde familiedrama 'The Water Man'

Familien Mitchell mod maskinerne handler om at favne de ting, der gør os unikke, at lære hvad det vil sige at være menneske i en verden, der bliver mere og mere præget af teknologi, og om at holde fast i de personer, der er vigtige for en, når det uventede rammer.

‘The Mitchells vs. The Machines’ har premiere på Netflix Danmark den 30. april.    Skriv kommentar