Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Robozuna

15/03/2019 | Flixfilm

Robozuna på Netflix

Produktionsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michael Obiora, Tom Clarke Hill, Taylor Clarke-Hill
Spilletid: 22 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En dreng og hans hjemmelavede robot deltager i den hårdeste konkurrence i universet, samtidig med de forsøger at befri deres undertrykte nation fra et ondt imperium.

Robozuna (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Robozuna på YouTube.Se Robozuna på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Robozuna (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robozuna (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Robozuna, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Robozuna er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar