Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Robozuna

15/03/2019 | Ingen kommentarer

Se Robozuna på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Taylor Clarke-Hill, Tom Clarke-Hill
Spilletid: 22 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: En dreng og hans hjemmelavede robot deltager i den hårdeste konkurrence i universet, samtidig med de forsøger at befri deres undertrykte nation fra et ondt imperium.


Se Robozuna på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Robozuna (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Robozuna (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Robozuna herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Robozuna er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Robozuna (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar