Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rock Dog

31/03/2019 | Flixfilm

Rock Dog på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Ash Brannon
Skuespillere: Luke Wilson, Eddie Izzard, J.K. Simmons
Spilletid: 90 min
Land: China, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En tibetansk mastiff med talent for rock-and-roll trodser sin fars vilje og forfølger sin passion, samtidig med at han afværger angreb fra en ondsindet ulveflok.

Rock Dog havde premiere på Netflix Danmark den 31. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rock Dog på YouTube.Se Rock Dog på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rock Dog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rock Dog stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rock Dog, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rock Dog er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar