Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rock My Heart

Rock My Heart

07/06/2019 | Flixfilm

Se Rock My Heart på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Hanno Olderdissen
Skuespillere: Emilio Sakraya, Lena Klenke, Milan Peschel, Dieter Hallervorden
Spilletid: 105 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Da en eventyrlysten teenager med en hjertefejl bliver ven med en uregerlig hingst, træner hun for at konkurrere som amatørjockey i et livsfarligt løb.

Rock My Heart havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rock My Heart på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rock My Heart ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rock My Heart stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rock My Heart, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rock My Heart er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar