Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rock the Kasbah

Rock the Kasbah

27/07/2017 | Ingen kommentarer

Se Rock the Kasbah på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Music, War
Instruktør: Barry Levinson
Skuespillere: Bill Murray, Bruce Willis, Kate Hudson, Zooey Deschanel
Spilletid: 106 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Resumé: Da en musikproducer sidder fast i Afghanistan, opdager han en pige med en vidunderlig stemme, og så må han finde en måde at markedsføre hendes talent på.


Se Rock the Kasbah på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rock the Kasbah havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rock the Kasbah ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rock the Kasbah herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rock the Kasbah er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rock the Kasbah stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar