Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Rocketman

Rocketman

15/08/2023 | Flixfilm

Rocketman på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: Dexter Fletcher
Skuespillere: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden
Spilletid: 121 min
Land: United Kingdom, United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Elton John er på afvænning og ser tilbage på sin barndom i ydmyge kår, sine tidløse sange og vilde øjeblikke med inspiration og overflod. Baseret på hans virkelige liv.Se Rocketman på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Rocketman havde premiere på Netflix Danmark den 15. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rocketman på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Rocketman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rocketman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rocketman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rocketman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar