Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rocketman

Rocketman

14/10/2020 | Flixfilm

Rocketman på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Drama, Musical
Instruktion: Dexter Fletcher
Skuespillere: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden
Spilletid: 121 min
Land: United Kingdom, United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Elton John er på afvænning og ser tilbage på sin barndom i ydmyge kår, sine tidløse sange og vilde øjeblikke med inspiration og overflod. Baseret på hans virkelige liv.

Rocketman havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rocketman på YouTube.Se Rocketman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rocketman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rocketman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rocketman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rocketman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar