Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » RocknRolla

RocknRolla

01/10/2017 | Flixfilm

Se RocknRolla på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Guy Ritchie
Skuespillere: Gerard Butler, Tom Wilkinson, Thandie Newton, Mark Strong
Spilletid: 114 min
Land: UK, USA, France
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: En flok sympatisk tyve i Londons underverden tager ud for at snuppe nogle millioner, da de hører om en gangsterchefs ejendomshandel.


Se RocknRolla på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRocknRolla havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om RocknRolla ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til RocknRolla herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til RocknRolla er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RocknRolla stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar