Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » RocknRolla

RocknRolla

01/10/2017 | Flixfilm

RocknRolla på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Guy Ritchie
Skuespillere: Gerard Butler, Tom Wilkinson, Idris Elba
Spilletid: 114 min
Land: United Kingdom, United States, France
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 7.2

Handling: En flok sympatisk tyve i Londons underverden tager ud for at snuppe nogle millioner, da de hører om en gangsterchefs ejendomshandel.

RocknRolla havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til RocknRolla på YouTube.Se RocknRolla på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om RocknRolla ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at RocknRolla stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame RocknRolla, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til RocknRolla er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar