Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rocko’s Modern Life: Static Cling

Rocko’s Modern Life: Static Cling

09/08/2019 | Flixfilm

Se Rocko’s Modern Life: Static Cling på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Short, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rocko, T.I.
Spilletid: 4 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Efter 20 år i rummet har Rocko svært ved at vænne sig til livet i O-Town i det 21. århundrede og gør det til sin mission at få sin yndlingsserie tilbage på tv.


Se Rocko’s Modern Life: Static Cling på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rocko’s Modern Life: Static Cling (Rockos nye liv: Tilpasningsproblemer) havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rocko’s Modern Life: Static Cling (Rockos nye liv: Tilpasningsproblemer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Rocko’s Modern Life: Static Cling:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rocko’s Modern Life: Static Cling (Rockos nye liv: Tilpasningsproblemer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rocko’s Modern Life: Static Cling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar