Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rocko’s Modern Life: Static Cling

Rocko’s Modern Life: Static Cling

09/08/2019 | Flixfilm

Rocko’s Modern Life: Static Cling på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Short, Crime
Instruktion: Deltoddrick Williams
Skuespillere: Momma Dee, Rodney 'Rocko' Hill Jr., Columbus Short
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter 20 år i rummet har Rocko svært ved at vænne sig til livet i O-Town i det 21. århundrede og gør det til sin mission at få sin yndlingsserie tilbage på tv.

Rocko’s Modern Life: Static Cling (Rockos nye liv: Tilpasningsproblemer) havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rocko’s Modern Life: Static Cling på YouTube.



Se Rocko’s Modern Life: Static Cling på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rocko’s Modern Life: Static Cling (Rockos nye liv: Tilpasningsproblemer) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rocko’s Modern Life: Static Cling stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rocko’s Modern Life: Static Cling, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rocko’s Modern Life: Static Cling (Rockos nye liv: Tilpasningsproblemer) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar