Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rodeo and Juliet

Rodeo and Juliet

01/12/2016 | Flixfilm

Se Rodeo and Juliet på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Short, Western
Instruktør: Will Mathison
Skuespillere: Nicky Roth, Madelyn Watkins, Joseph Bucciarelli, Will Mathison
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En ung pige fra byen er netop er flyttet ud på familiens gård og har svært ved at vænne sig til livet på landet. Men en sød cowboy lærer hende at ride tønderæs.


Se Rodeo and Juliet på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRodeo and Juliet havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rodeo and Juliet ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rodeo and Juliet herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rodeo and Juliet er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rodeo and Juliet stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar