Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rodney Carrington: Here Comes the Truth

Rodney Carrington: Here Comes the Truth

03/10/2017 | Flixfilm

Rodney Carrington: Here Comes the Truth på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Rodney Carrington
Spilletid: 66 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Komikeren og musikeren Rodney Carrington fortæller og synger om sit liv i 40'erne og gør grin med sex, forhold og vægtforøgelse.

Rodney Carrington: Here Comes the Truth havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rodney Carrington: Here Comes the Truth på YouTube.Se Rodney Carrington: Here Comes the Truth på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rodney Carrington: Here Comes the Truth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rodney Carrington: Here Comes the Truth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rodney Carrington: Here Comes the Truth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rodney Carrington: Here Comes the Truth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar