Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Rodney Carrington: Here Comes the Truth

03/10/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Rodney Carrington
Spilletid: 66 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 4.5

Resumé: Komikeren og musikeren Rodney Carrington fortæller og synger om sit liv i 40'erne og gør grin med sex, forhold og vægtforøgelse.


Se Rodney Carrington: Here Comes the Truth på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rodney Carrington: Here Comes the Truth havde premiere på Netflix Danmark den 3. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rodney Carrington: Here Comes the Truth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rodney Carrington: Here Comes the Truth herunder:Fra premieredatoen (3. oktober, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Rodney Carrington: Here Comes the Truth er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Rodney Carrington: Here Comes the Truth stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar