Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rodney King

Rodney King

28/04/2017 | Flixfilm

Se Rodney King på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Spike Lee
Skuespillere: Roger Guenveur Smith
Spilletid: 52 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Roger Guenveur Smith lægger stemme til manden i centrum for den brutale politivold, der startede optøjerne i Los Angeles i 1992. Spike Lee instruerer.


Se Rodney King på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRodney King havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rodney King ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rodney King herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rodney King er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rodney King stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar