Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rodrigo Marques: King of Uncouth

Rodrigo Marques: King of Uncouth

06/09/2022 | Flixfilm

Rodrigo Marques: King of Uncouth på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den brasilianske komiker Rodrigo Marques fortæller om en særligt skør tur til en berømt øgruppe, hans livstraumer og meget mere i denne standup-special.

Rodrigo Marques: King of Uncouth havde premiere på Netflix Danmark den 6. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rodrigo Marques: King of Uncouth på YouTube.Se Rodrigo Marques: King of Uncouth på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rodrigo Marques: King of Uncouth ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rodrigo Marques: King of Uncouth stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rodrigo Marques: King of Uncouth, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rodrigo Marques: King of Uncouth er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar