Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rogue City

Rogue City

30/10/2020 | Flixfilm

Se Rogue City på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Olivier Marchal
Skuespillere: Lannick Gautry, Stanislas Merhar, Kaaris, David Belle
Spilletid: 116 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En loyal betjent, der bliver fanget i skudlinjen mellem politikorruption og rivaliserende bander i Marseille, må beskytte sin gruppe ved at tage sagen i egen hånd.

Rogue City havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rogue City på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rogue City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rogue City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rogue City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rogue City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar