Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rogue City

Rogue City

30/10/2020 | Flixfilm

Rogue City på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Olivier Marchal
Skuespillere: Lannick Gautry, Stanislas Merhar, Kaaris
Spilletid: 116 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En loyal betjent, der bliver fanget i skudlinjen mellem politikorruption og rivaliserende bander i Marseille, må beskytte sin gruppe ved at tage sagen i egen hånd.

Rogue City havde premiere på Netflix Danmark den 30. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rogue City på YouTube.Se Rogue City på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rogue City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rogue City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rogue City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rogue City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar