Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story

12/04/2018 | Ingen kommentarer

Se Rogue One: A Star Wars Story på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Gareth Edwards
Skuespillere: Felicity Jones, Diego Luna, Alan Tudyk, Donnie Yen
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Resumé: En tidligere tyv leder en excentrisk gruppe, herunder en blind munk og en af fjendens robotter, på en mission for at stjæle planerne til imperiets mægtige rumstation.


Se Rogue One: A Star Wars Story på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Rogue One: A Star Wars Story havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rogue One: A Star Wars Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rogue One: A Star Wars Story herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rogue One: A Star Wars Story er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rogue One: A Star Wars Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar