Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rogue One: A Star Wars Story

Rogue One: A Star Wars Story

12/04/2018 | Flixfilm

Se Rogue One: A Star Wars Story på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Gareth Edwards
Skuespillere: Felicity Jones, Diego Luna, Alan Tudyk, Donnie Yen
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Handling: En tidligere tyv leder en excentrisk gruppe, herunder en blind munk og en af fjendens robotter, på en mission for at stjæle planerne til imperiets mægtige rumstation.

Rogue One: A Star Wars Story havde premiere på Netflix Danmark den 12. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Rogue One: A Star Wars Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Rogue One: A Star Wars Story ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rogue One: A Star Wars Story stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rogue One: A Star Wars Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rogue One: A Star Wars Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar