Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roh’s Beauty

Roh’s Beauty

18/04/2019 | Flixfilm

Se Roh’s Beauty på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Sport
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: I håb om bedre at kunne forsørge sin søn bliver en alenemor sanger på en natklub, hvor farerne lurer overalt.


Se Roh’s Beauty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRoh’s Beauty havde premiere på Netflix Danmark den 18. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Roh’s Beauty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Roh’s Beauty herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Roh’s Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roh’s Beauty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar