Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Role Models

Role Models

23/10/2020 | Flixfilm

Role Models på Netflix

Produktionsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktion: David Wain
Skuespillere: Paul Rudd, Seann William Scott, Elizabeth Banks
Spilletid: 99 min
Land: Germany, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Danny og Wheeler driver den af på jobbet, men deres fjollerier ender med, at de idømmes samfundstjeneste gennem mentorprogrammet Sturdy Wings.

Role Models havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Role Models på YouTube.Se Role Models på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Role Models ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Role Models stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Role Models, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Role Models er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar