Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Role Models

Role Models

23/10/2020 | Flixfilm

Se Role Models på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Comedy
Instruktør: David Wain
Skuespillere: Seann William Scott, Paul Rudd, Christopher Mintz-Plasse, Bobb'e J. Thompson
Spilletid: 99 min
Land: Germany, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Danny og Wheeler driver den af på jobbet, men deres fjollerier ender med, at de idømmes samfundstjeneste gennem mentorprogrammet Sturdy Wings.

Role Models havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Role Models på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Role Models ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Role Models stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Role Models, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Role Models er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar