Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roll Red Roll

Roll Red Roll

08/08/2019 | Flixfilm

Se Roll Red Roll på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: Nancy Schwartzman
Skuespillere: Mark Cole, Anthony Craig, Rachel Dissell, Alexandria Goddard
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Denne medrivende dokumentar følger voldtægtssagen fra Steubenville i Ohio i 2012 og sætter fokus på sociale medier og high school-football.

Roll Red Roll (Voldtaget – teenagepigen og fodbolddrengene) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Roll Red Roll på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Roll Red Roll (Voldtaget – teenagepigen og fodbolddrengene) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roll Red Roll stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Roll Red Roll, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Roll Red Roll (Voldtaget – teenagepigen og fodbolddrengene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar