Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Roll Red Roll

Roll Red Roll

08/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Roll Red Roll på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktør: Nancy Schwartzman
Skuespillere: N/A
Spilletid: 80 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Denne medrivende dokumentar følger voldtægtssagen fra Steubenville i Ohio i 2012 og sætter fokus på sociale medier og high school-football.


Se Roll Red Roll på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Roll Red Roll (Voldtaget – teenagepigen og fodbolddrengene) havde premiere på Netflix Danmark den 8. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Roll Red Roll (Voldtaget – teenagepigen og fodbolddrengene) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Roll Red Roll herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Roll Red Roll (Voldtaget – teenagepigen og fodbolddrengene) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Roll Red Roll stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar