Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rolling Papers

Rolling Papers

28/06/2016 | Flixfilm

Se Rolling Papers på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, News
Instruktør: Mitch Dickman
Skuespillere: Ricardo Baca, Ry Prichard
Spilletid: 79 min
Land: USA, Uruguay
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Avisbranchen oplever tilbagegang, så The Denver Post udforsker nye muligheder med en sektion dedikeret til cannabiskultur.


Se Rolling Papers på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkRolling Papers havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Rolling Papers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Rolling Papers herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Rolling Papers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rolling Papers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar