Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Rolling Papers

Rolling Papers

28/06/2016 | Flixfilm

Rolling Papers på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, News
Instruktion: Mitch Dickman
Skuespillere: Ricardo Baca, Ryan Clendenin, Whoopi Goldberg
Spilletid: 79 min
Land: United States, Uruguay
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Avisbranchen oplever tilbagegang, så The Denver Post udforsker nye muligheder med en sektion dedikeret til cannabiskultur.

Rolling Papers havde premiere på Netflix Danmark den 28. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Rolling Papers på YouTube.Se Rolling Papers på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Rolling Papers ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Rolling Papers stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Rolling Papers, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Rolling Papers er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar