Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rolling Stones: Crossfire Hurricane

The Rolling Stones: Crossfire Hurricane

01/03/2017 | Ingen kommentarer

Se The Rolling Stones: Crossfire Hurricane på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Michael Coleman
Skuespillere: N/A
Spilletid: 6 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Resumé: Denne film fortæller gennem arkivmateriale og nye interviews historien om Rolling Stones fra bluesfanatiske teenagere til den nuværende status som rocklegender.


Se The Rolling Stones: Crossfire Hurricane på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Rolling Stones: Crossfire Hurricane havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rolling Stones: Crossfire Hurricane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rolling Stones: Crossfire Hurricane herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rolling Stones: Crossfire Hurricane er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rolling Stones: Crossfire Hurricane stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore