Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Rolling Stones: Crossfire Hurricane

The Rolling Stones: Crossfire Hurricane

01/03/2017 | Flixfilm

Se The Rolling Stones: Crossfire Hurricane på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Michael Coleman
Skuespillere: N/A
Spilletid: 6 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Denne film fortæller gennem arkivmateriale og nye interviews historien om Rolling Stones fra bluesfanatiske teenagere til den nuværende status som rocklegender.


Se The Rolling Stones: Crossfire Hurricane på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Rolling Stones: Crossfire Hurricane havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Rolling Stones: Crossfire Hurricane ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Rolling Stones: Crossfire Hurricane herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Rolling Stones: Crossfire Hurricane er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Rolling Stones: Crossfire Hurricane stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar